welkom-2 Nederlands English deutsch deutsch

DIEMMA BV

Diesel Emission Management
De Hondert Margen 7

2678 AC De Lier
Tel. 0174 - 510 178
Fax 0174 - 510434

 
flyer 

Download uw Diemma brochure

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene Voorwaarden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To lead the world in emission technologies by providing custom-made diesel exhaust gas after treatment systems.

Diemma BV is de specialist in Nederland en andere Europese landen op het gebied van uitlaatgas nabehandeling van dieselmotoren. Onze vakkundige en servicegerichte medewerkers hebben een jarenlange ervaring in het produceren, monteren, en onderhouden van uitlaatgas nabehandeling systemen.

Diemma BV is de grootste producent en leverancier van roetfilters in Nederland met de beschikking over eigen ontwikkeling en service afdeling. Deze unieke combinatie geeft Diemma BV de mogelijkheid om de juiste oplossing te leveren in diverse sectoren : Grondverzet, intern transport, Scheepvaart, Locomotieven, Trucks, bussen, en stationaire motoren. Onze producten zijn gecertificeerd door RDW in Nederland, en ABE in Duitsland.

Onze producten omvatten: 

 • Uitlaatgasnabehandeling
  • BWF
  • DWF
  • Catalyst
  • SCR
 • Overdruksystemen
   

Onze activiteiten omvatten: 

 • Het ontwikkelen van nieuwe dieseluitlaatgas nabehandeling
 • Het leveren en monteren van dieselroetfilters, SCR- en overdruksystemen
 • Het onderhouden van diesel roetfilter systemen, SCR- en overdruksystemen
   

Wanneer u “een state of the art” systeem aanschaft bij Diemma BV kunt u erop vertrouwen dat bij eventuele storingen onze vakkundige en servicegerichte medewerkers 24/7 voor u klaar staan. Ook het reinigen van roetfilters , van diverse merken, wordt door ons service team zowel op locatie als in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

 

Katapult heeft per 01-01-2017 Diemma BV overgenomen en zal het bedrijf op korte termijn in een 3.0 setting overdragen aan de medewerkers.
Katapult investeert in sociaal kapitaal en laat bedrijven daardoor een sprong voorwaarts maken. Door onnodige hiërarchie en bureaucratie af te breken ontsluiten we de potentie van medewerkers.

Omdat we samen met hen slimme, minimale structuren bouwen zijn bedrijven met autonome/zelfsturende teams innovatiever en interessanter.
Want als blije werknemers het op basis van gelijkwaardigheid voor het zeggen hebben, presteren bedrijven beter.


Roet veroorzaakt twee keer zo veel opwarming van de aarde als eerder werd gedacht - Op website The Independant is een artikel verschenen over roet, lees hier het hele artikel.  

Diemma Gaat verder Oost dan Duitsland (Naar Polen en Tsjechië) -  Diemma heeft met succes  zich gevestigd in Duitsland als een belangrijke speler in het leveren van Retrofit Roetfilter systemen. Voor 2013 is voornemens om  deze oplossingen te introduceren aan de Poolse en Tsjechië markt die nu volledig zijn ingebed in de Europese markt en als zodanig moeten voldoen aan de Europese emissienormen. De introductie van de Diemma producten in deze marlkets zullen gezamenlijk worden gedaan met TradePartner Europa (www.tradepartner.eu).  

Diemma komt naar Indonesië - Indonesië is de grootste economie in Zuidoost-Azië en groeit snel. DIEMMA is een partner van de Indonesische Regering binnen hun “schone lucht programma”.  Onderdeel van dit programma is de invoering van Diemma Filters voor alle GenSets in hoogbouw in Jakarta. Retrofit Roetfilter systemen worden ook geleverd voor vrachtwagens en bussen. Indonesië is hard bezig om de emissie normen aan te scherpen en de samenwerking met Diemma  zal de Indonesische regering helpen om deze normen te halen. Naast deze programma’s is Diemma de gekozen leverancier voor de loco’s van PT INKA Madiun.  

Australia pakt partikel vervuiling aan - Australia streeft naar een vermindering van diesel partikel vervuiling. Een Off-Road programma “Clean Machine Program” is gestart in New South Wales om dat doel te bereiken en maakt deel uit van het Bureau van Milieu en bredere Schoon Erfgoed. Bekijk website.